Cheesecake cu ciocolata si gem de afine

de Mitinita in Dulciuri, 2 Sep 2018 | 3162 vizualizari

 

Cheesecake cu ciocolata si gem de afine este un desert cremos si extrem de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata cu lapte
  • gem de afine, pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si gem de afine:

Crusta    

Biscuitii se macina marunt.     

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.    

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.    

Umplutura    

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Apoi se incalzeste pe baie de aburi sau  la microunde, cat sa se dizolve.    

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.    

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.    

Asamblare    

Se toarna umplutura peste blatul de biscuiti.    

Se da la rece, peste noapte.  

Se serveste, cu gem de afine deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si gem de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

trifadalia 1

04.09.2018, 15:01

apetisant

Rocsi 1

05.09.2018, 18:12

Pfiuuu, ce minunatie, ce bunatateeee!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:54

Wow! Arata senzational!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu